Στοίχημα

Προγνωστικά στοιχήματος: Το κίνητρο...βγάζει σημεία στα προκριματικά του Euro

Απόψε ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Euro 2020, με δέκα αναμετρήσεις για τους τέσσερις εναπομείναντες ομίλους.

Πέφτει...αυλαία απόψε στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με πλούσια δράση για τους ομίλους 3,5,7 και 9. Τα πάντα όσον αφορά την υπόθεση πρόκρισης έχουν κριθεί, με ένα εισιτήριο να είναι ανοικτό, αυτό της δεύτερης θέσης του πέμπτου γκρουπ, το οποίο διεκδικούν τρεις ομάδες!

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα, δεν είναι άλλο από τη μεγάλη “μάχη” ανάμεσα σε Ουαλία (11 β.) και Ουγγαρία (12 β.), μια αναμέτρηση που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Η Κροατία εχει ήδη προκριθεί και με δεδομένο πως η Σλοβακία (10β.) θα κάνει το “καθήκον” της απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, το παιχνίδι στο Κάρντιφ αποκτά χαρκτήρα “τελικού”, καθώς καμία ομάδα δεν βολεύεται με την ισοπαλία!

Οι γηπεδούχοι πέρασαν νικηφόρα από την έδρα του Αζερμπαϊτζάν το περασμένο Σάββατο (2-0), παίζοντας το γνωστό προσεκτικό τους ποδόσφαιρο. Πλέον, η πρόκριση για την ομάδα του Ράιαν Γκιγκς βρίσκεται στα χέρια της καθώς παίζει εντός έδρας, εκεί όπου μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στον πέμπτο όμιλο. Μάλιστα, τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, στα επτά εκ των οποίων εμφανίστηκε το Under!

Από την άλλη, οι Ούγγροι καλούνται απόψε να περάσουν από μια δυσκολοκατάβλητη έδρα αν θέλουν να πάρουν τη πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης το ερχόμενο καλοκαίρι. Δύο ήττες και μία νίκη ο μέχρι στιγμής απολογισμός τους στα εκτός έδρας παιχνίδια του ομίλου, ενώ έχουν δεχθεί γκολ στα πέντε από τα συνολικά επτά ματς που έχουν δώσει. Αξιοσημείωτο στατιστικό, το γεγονός πως αγνοούν την ισοπαλία στα έντεκα πιο πρόσφατα για τα προκριματικά του Euro.

Πρόκειτα για μια εξαιρετικά αμφιρροπη αναμέτρηση, πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Ουγγαρία μιας και μιλάμε για παιχνίδια “τελικό”. Αναμένουμε ένα παιχνίδι τακτικής με ένταση και πάθος, στο οποίο θα μπουν και οι δύο ομάδες αρκετά προσεκτικά. Επιλογή μας λοιπόν το να μπουν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε τιμές κοντά στο 2.10, εκεί όπου κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να ανεβάσουν ρυθμό οι αυτές δύο χώρες.

Το δεύτερο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε προέρχεται από τον ιδιο όμιλο, με την αναμέτρηση Σλοβακία – Αζερμπαϊτζάν στη Τρνάβα. Όπως είπαμε και πριν, οι Σλοβάκοι χρειάζονται νίκη δική τους και ισοπαλία στον άλλο αγώνα για να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα, καθώς οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι σε όλους τους τομείς απο την αποψινό τους αντίπαλο, με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης να θεωρείται...αυτοχειρία. Μπορεί η Σλοβακία να έχει μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός, ωστόσο το κίνητρο είναι μεγάλο στον αποψινό αγώνα.

Θεωρούμε πως θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό για να “καθαρίσει” από νωρί τη νίκη και να περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού. Επιλογή μας λοιπόν το “Over 1.5 γκολ ημιχρόνου” της Σλοβακίας, σε τιμές κοντά στο 3.00!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu