Ο Μιχάλης Αναστασάκης, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και η Σταματία Σκαρβέλη, που αυτήν την εποχή βρίσκεται στις ΗΠΑ, βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με στόχο αρχικά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην ιαπωνική πρωτεύουσα.

«Πάμε βήμα, βήμα. Αρχικά, μας ενδιαφέρει τα παιδιά να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός και φυσικά εκεί να κάνουν εμφανίσεις ανάλογες με τις δυνατότητές τους. Η σεζόν είναι αρκετά μικρή και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί στους αγώνες που θα κάνουμε.

Θεωρώ πως και οι τρεις είναι σε θέση να κάνουν καλές παρουσίες στη σεζόν, τόσο στους Ολυμπιακούς, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που, επίσης, είναι ψηλά στις προτεραιότητές μας», εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε πως:

«Θεωρώ πως θα κάνουμε την πρώτη μας προετοιμασία αρχές Μαρτίου στη Λεϊρία, λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην ίδια πόλη στις 21-22/3. Μέχρι τώρα, η προπόνησή μας εξελίσσεται πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και με μεγάλη όρεξη για δουλειά τόσο από τον Μιχάλη, όσο και από την Κρίστυ.

Η Σταματία αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, προκειμένου τον Μάρτιο να είναι μαζί μας για τους πρώτους αγώνες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube