Stoiximan Super League

Βούρκωσε ο Σίμος και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας του πατέρα του

Το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο ματς με την ΑΕΚ, οπαδός του ΟΦΗ, ανάγκασε τον Γιώργο Σίμο να βουρκώσει, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας του πατέρα του.

Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη τύπου με τον Γιώργο Σίμο να αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πατέρα, με αφορμή το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν την έναρξη του ματς με την ΑΕΚ, ο 73χρονος πρώην βουλευτής Ηρακλείου και οπαδός των Κρητικών.

Ο πατέρας του Γιώργου Σίμου, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός του ΟΦΗ, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ωστόσο αποκάλυψε το προσωπικό πρόβλημα στην ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, παρόλο που το ήξερε από την Παρασκευή.

Ο Γιώργος Σίμος έστειλε τις ευχές του στον πατέρα του και βούρκωσε: «Θέλω να πω στον πατέρα μου ότι περνάει μια ίδια δυσκολία, τον αγαπώ και ξέρω ότι είναι δυνατός. Θέλω να μεταφέρω την σκέψη μας κοντά στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός. Όλη την θετική μας σκέψη στο να καταφέρει να επιστρέψει ξανά υγιής. Θα μου επιτρέψετε βέβαια ότι η ζωή τα φέρνει λίγο κάπως γιατί και εγώ πληροφορήθηκα χθες τα δυσάρεστα για τον πατέρα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x