Stoiximan Super League

Τσιλιανίδης: «Μας πίεσε στην αρχή η ΑΕΚ, αλλά δεν απειληθήκαμε»

Στις λεπτομέρειες του χθεσινού αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στάθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος μίλησε για την φετινή πορεία των Κρητικών στο πρωτάθλημα.

Στον ΟΦΗ χαίρονται το ποδόσφαιρο που παίζουν και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο, σύμφωνα με όσα είπε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 25χρονος φορ στο Novasports

«Εμείς χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση κι αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες σε όλες τις γραμμές, οι οποίοι συμβάλλουν δημιουργικά στο να μπορέσει η ομάδα να διεκδικεί τη νίκη με τον όποιο αντίπαλο.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι να έχουμε υγεία. Υπήρχε πίστη στο θετικό αποτέλεσμα για το σημερινό παιχνίδι. Μας πίεσε η ΑΕΚ στην αρχή αλλά ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη παίξαμε πιο επιθετικά κι αυτό μας δικαίωσε. Το διαχειριστήκαμε καλά...

Τώρα μας χαροποιεί η 3η θέση στη βαθμολογία, ενώ θα μπορούμε να πάρουμε κι άλλα πράγματα στα προηγούμενα ματς, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x