Super League 2

Πέρασε… αέρα κι από τη Λάρισα ο ΠΑΣ, νέα «γκέλα» για Απόλλωνα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα «καθάρισε» και τον Απόλλωνα Λάρισας, νικώντας τον 3-0, για να παραμείνει μόνος πρώτος και αήττητος, ενώ ο Απόλλωνας Σμύρνης έχασε 1-0 στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό και... έδαφος.

Συνεχίζει ακάθεκτος την ξέφρενη πορεία του στη Super League 2 και το 2020 ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε εύκολα με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, παραμένοντας αήττητος μετά από 11 αγωνιστικές και δείχνοντας πως είναι το πρώτο φαβορί για την άνοδο!

Ο ΠΑΣ «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Όταν Κάστρο και Κρίζμαν σκόραραν μέσα σε ένα επτάλεπτο, ο πρώτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο δεύτερος με σουτ μέσα από την περιοχή. Για να έρθει ο Λέο, στην τελική ευθεία του ματς, με πλασέ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0, που ήταν και το πέμπτο σερί «τρίποντο» των φιλοξενούμενων…



Νέα ήττα πισωγύρισμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό μέσα στη Ριζούπολη με 1-0, χάνοντας εκ νέου έδαφος στην διεκδίκηση της επιστροφής του στα «σαλόνια» τις Super League, καθώς έμεινε στο -4 από την κορυφή… Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε λίγο μετά το ημίωρο, από τον… μπαρουτοκαπνισμένο Μάντζιο, ενώ παρότι οι Βοιωτοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 69’, λόγω αποβολής του Μαχαίρα, κατάφεραν να μην δεχθούν πίεση από τους παίκτες της «ελαφράς ταξιαρχίας».



Στα άλλα δύο σημερινά παιχνίδια, Εργοτέλης και ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησαν εύκολα, όπως μαρτυρούν και τα τελικά σκορ, των ουραγών Απόλλωνα Πόντου και Κέρκυρας, με 1-3 και 3-0 εκτός κι εντός έδρας αντίστοιχα, με την ομάδα της Άρτας μάλιστα να σκαρφαλώνει και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 04/01
Παναχαϊκή – Πλατανιάς 2-2
(25' Πολίμος, 32' Κωστίκος, 39' Μαυριάς, 54' Λεϊρίας)

Κυριακή 05/01
Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης 1-3
(89' πεν. Μπρίτο – 40' Έφορντ, 67' Μπαρέτα, 73' Ροβίθης)

Απόλλων Λάρισας – ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
(31' Κάστρο, 38' Κρίζμαν, 81' Λέο)

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΟΚ Κέρκυρα 3-0
(26', 56' Χατζηστραβός, 46' Τσούτσης)

Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός 0-1
(32' Μάντζιος)

Δευτέρα 06/01
Χανιά – Δόξα Δράμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x