Πολλές ιδιαίτερες στιγμές περιλαμβάνει το ταξίδι του τμήματος πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης στη «γενέτειρά» του.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν την ημέρα του εορτασμού των Θεοφανίων στην Σμύρνη και την γιόρτασαν με κάθε επισημότητα.

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης και οι παίκτες Στάθης Παπαγεωργίου, Χρήστος Πανάρετος και Άγγελος Σοφός βούτηξαν για τον Σταυρό στην ιστορική προκυμαία της Σμύρνης, με τον προπονητή να είναι αυτός που τον έπιασαν.

«Στιγμές μοναδικές, στιγμές ιστορικές στην επιστροφή του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης μετά από 98 χρόνια στη γενέτειρά του Σμύρνη. Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Κατρουζανάκης, κατά τον Καθαγιασμό των Υδάτων στον εορτασμό των Θεοφανίων στην ιστορική Προκυμαία της Σμύρνης, που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίο, βούτηξε στα παγωμένα νερά και ήταν εκείνος που ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό! Μαζί του βούτηξαν και οι αθλητές του Απόλλωνα, Στάθης Παπαγεωργίου, Χρήστος Πανάρετος και Άγγελος Σοφός, όπως και άλλοι γενναίοι Έλληνες πιστοί που αψήφησαν το πολύ κρύο, αλλά ο κόουτς αποδείχτηκε πιο γρήγορος! Στιγμές γεμάτες συγκίνηση στην επιστροφή του Απόλλωνα στην πρώτη του πατρίδα», αναφέρει η σχετική ενημέρωση του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube