Super League 2

Ψάχνει την επανεκκίνηση και τον... τρόπο να πάρει τον Έφορντ ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενείται από τον Εργοτέλη και στο ντεμπούτο του ο Μπάμπης Τεννές θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Την ίδια ώρα φουντώνει η φημολογία για νέα κρούση στους Κρητικούς για τον Έφορντ.

Ένα νέο ξεκίνημα θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία φιλοξενείται αύριο από τον Εργοτέλη στην Κρήτη και ο Μπάμπης Τεννές κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Αυτό, άπαντες στους «κυανόλευκους» θεωρούν πως μπορεί να δώσει ένα... μπουστάρισμα και να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ στα αποδυτήρια και η ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Μπάμπης Τεννές «ενεργοποιεί» τον Γιαννιτσάνη, ο οποίος επί Νίκου Παπαδόπουλου δεν αγωνιζόταν ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε, επίσης, τους Λαρέα, Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η αποστολή απαρτίζεται από τους Χουάντερσον, Αναγνωστόπουλο, Αγρόδημο, Μπατσιάνο, Κύργια, Λαρέα, Τσαμπούρη, Βαφέα, Βάρκα, Γκίνο, Ρώσση, Κολ, Μπεντινέλι, Γιαννιτσάνη, Ζησόπουλο, Βιτλή, Πατράλη, Ιωαννίδη και Μαρκόφσκι.

Την ίδια ώρα, όμως, έχει αναπτυχθεί και μια έντονη φημολογία. Αυτή αναφέρει πως πέραν της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, οι άνθρωποι του Απόλλωνα στην Κρήτη θα έχουν και μία ακόμη... δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, ακούγεται πως οι «κυανόλευκοι» θα έχουν συνάντηση με τους Κρητικούς για την περίπτωση του Τζόζεφ Έφορντ. Του ποιοτικότατου Αμερικανού εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ, και ουσιαστικά θα επανέλθουν για την περίπτωσή του αφού είχαν ενδιαφερθεί ξανά το καλοκαίρι αλλά οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει κάπου.

Διπλός ο στόχος, λοιπόν, για την Ελαφρά Ταξιαρχία αύριο και μένει να αποδειχθεί αν θα καταφέρει να τους πετύχει αμφότερους, έναν εξ αυτών ή ακόμη και... κανέναν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x