· Σήμερα θα ανακοινώσει η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας τις ποινές για τους ποδοσφαιριστές, βάσει των φύλλων αγώνων τη προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

· Για τον Ολυμπιακό παρουσιάζει ενδιαφέρον η περίπτωση του Μπεχαράνο, βασικού αμυντικού μέσου της Λαμίας, αφού αν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς, θα χάσει τον κυριακάτικο αγώνα Λαμίας-Ολυμπιακού.

· Η περίπτωση του Μπεχαράνο είναι καρμπόν με εκείνης του Βράνιες, που για την αποβολή του στο ΟΦΗ-ΑΕΚ (1-0) είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές.

· Δείτε στο 2.33 εδώ την αποβολή του Βράνιες· Και δείτε στο 1.01 εδώ την αποβολή του Μπεχαράνο στο Πανιώνιος-Λαμία (0-1).· Τον Βράνιες η πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας τον τιμώρησε βάσει του άρθρου 10 παράγραφος 1γ με τρεις αγωνιστικές. Ακριβώς το ίδιο είναι του Μπεχαράνο.

· Θα μου πείτε γιατί επισημαίνω τα αυτονόητα; Επειδή πολύ απλά πολλά έχουν δει τα μάτια μας αυτή την τριετία της...εξυγίανσης. Μπορεί ξαφνικά να δούμε καμία ποινή μίας αγωνιστικής (την οποία έχει ήδη κάνει στο Κύπελλο, στο Τρίκαλα-Λαμία) κι ο Μπεχαράνο να παίξει εναντίον του Ολυμπιακού από το πουθενά…

· Παρεμπιπτόντως, στο παιχνίδι της Κυριακής θα λείψει από τη Λαμία ο Σκόνδρας, που θα εκτίσει ποινή καρτών κι έχει δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς. Να υπενθυμίσω ότι στο πολύ πρόσφατο παιχνίδι Λαμίας-ΑΕΚ είχαν εκτίσει την ποινή τους, καθώς είχαν δηλωθεί στο συγκεκριμένο ματς τόσο ο Δημούτσος, όσο και ο Πλιάτσικας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube