Ισπανία

Απίθανο πρωτοσέλιδο με αγελάδες της Marca για Κίκε Σετιέν (pic)

Κάποιες δηλώσεις του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα στην παρουσίασή του, στάθηκαν αφορμή για ένα ευφάνταστο πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας.

Τη μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική καριέρα του αντιμετωπίζει ο Κίκε Σετιέν, ο οποίος διαδέχθηκε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα τον Ερνέστο Βαλβέρδε και χθες (14/1) παρουσιάστηκε επίσημα από τους «μπλαουγκράνα».

Μεταξύ των άλλων που είπε, ο 61χρονος τεχνικός πρόσφερε και κάποιες «ζουμερές» ατάκες: «Είμαι ενθουσιασμένος για το πρότζεκτ και την πρόκληση. Ο ενθουσιασμός μου είναι κάτι που πρέπει να μεταφέρω στους παίκτες μου. Χθες περπατούσα στην γειτονιά μου περνώντας από χωράφια με αγελάδες και τώρα είμαι στη Βαρκελώνη και παρουσιάζομαι από τη Μπαρτσελόνα όντας ο προπονητής των καλύτερων παικτών στον κόσμο. Ευχαριστώ τον Ερνέστο που μου άφησε μια ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος», είπε ο πρώην κόουτς της Μπέτις.

Οι δηλώσεις αυτές περί… αγελάδων και χωραφιών προσέφεραν την έμπνευση στην ισπανική εφημερίδα «Marca» για ένα εντυπωσιακό, όσο και ευφάνταστο εξώφυλλο, περί της έναρξης της συνεργασίας Ετιέν - Μπαρτσελόνα.



Ο πρώτος αγώνας που ο Σετιέν θα καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα είναι την Κυριακή (19/1) απέναντι στη Γρανάδα, στο «Καμπ Νου» για την 20η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x