Αγγλία

Η τιμωρία της Σίτι «σβήνει» κάθε ελπίδα για Μέσι

Τις πιθανότητες απόκτησης του Λιονέλ Μέσι εκμηδενίζει η τιμωρία που επέβαλλε η UEFA στη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

«Φρένο» στην απόκτηση του Λιονέλ Μέσι από τη Μάντσεστερ Σίτι βάζει η UEFA, με τη τιμωρία που επέβαλλε στην αγγλική ομάδα για απαγόρευση συμμετοχής στο Uefa Champions League τις δύο επόμενες χρονιές.

Οι προσπάθειες των Άγγλων για τον Αργεντινό σούπερ σταρ βασίστηκαν στην παρουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο τους, αλλά και δύο ακόμα παραγόντων του κλαμπ που τα προηγούμενα χρόνια είχαν υπηρετήσει τον σύλλογο της Καταλονίας. Τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν και τον Φέραν Σοριάνο.

Ωστόσο, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει προσφύγει στο CAS για την υπόθεση και σε μία ενδεχόμενη διακαίωση της, τότε δεν αποκλείεται να επανέλθει για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Μέσι μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλώσει ανοιχτά πρόθεση να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο, ενώ οι διοικούντες της ισπανικής ομάδας θα κάνουν τα πάντα για να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x