Κώστας Νικολακόπουλος

Ραντζέλοβιτς, ο «νέος…Μπολτ!»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr πέντε πράγματα για τον πιο ευκολοπροσάρμοστο παίκτη του Ολυμπιακού

• Πρέπει να είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Ραντζέλοβιτς, μαζί με τον Τσιμίκα!

• Στο τελευταίο διπλάκι στο Ρέντη, σε μία στιγμή σπρίνταρε το Σερβάκι και άφησε πολύ πίσω και τον Γκασπάρ και τον Μπα κι οι συμπαίκτες του άρχισαν να του κάνουν πλακίτσα. «Ο νέος…Μπολτ», κι έτσι!

• Ξέρετε, ο Ραντζέλοβιτς είναι λίγο…περίεργη περίπτωση. Δεν είναι ούτε ένα χρόνο καλά καλά στο Ρέντη, είναι μικρό παιδί, δεν μπορεί να συνεννοηθεί εύκολα (με τα σπαστά αγγλικά του), αλλά έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην ομάδα.

• Τον γουστάρουν οι συμπαίκτες του. Εννοώ και σαν χαρακτήρα. Κάνει παρέα όχι μόνο με τον συμπατριώτη του, τον Μάρκοβιτς, αλλά και με τους Πορτογάλους και γενικά με τους περισσότερους «ερυθρόλευκους».

• Είναι ευχάριστος τύπος και γενικά προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στον πιο μεγάλο ελληνικό σύλλογο, παρότι προέρχονταν από μία άσημη ομάδα της Σερβίας, όχι τον Ερυθρό Αστέρα η, την Παρτίζαν, ούτε καν τη Βοϊβοντίνα.

• Κι έχει μεγάλη σημασία η προσαρμογή σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.Έχουν περάσει ουκ ολίγοι παίκτες, πολύ καλοί, που όμως απέτυχαν να εγκλιματιστούν στην ομάδα κι έτσι δεν έπαιξαν ποτέ. Κυρίως ξένοι, αλλά κι Έλληνες ακόμη ακόμη. Ξένοι παίκτες που κόστισαν πολλά λεφτά και που είχαν κι οι ίδιοι πολύ ψηλά συμβόλαια.

• Αυτός, όμως, ο διαβολάκος ο Ραντζέλοβιτς, που τον πήρε ο Ολυμπιακός με πεντακόσια χιλιάρικα (για να αντιληφθούμε το μέγεθος ήταν ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα της Ραντνίσκι Νις!) και που έχει το χαμηλότερο συμβόλαιο από ολόκληρο το ρόστερ, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να «δέσει» με την ομάδα.

• Βοήθησε κιόλας ότι με το που έπαιξε λίγα λεπτά στα πρώτα παιχνίδια το καλοκαίρι κέρδισε πέναλτι με την Μπασάκσεχιρ κι έβαλε τα δύο γκολ στην Κράσνονταρ. Βοήθησε από πλευράς δικής του ψυχολογίας, αλλά κι από πλευράς αποδοχής από την Ολυμπιακή οικογένεια.

• Πλάκα πλάκα, τώρα που το σκέφτομαι, ο παίκτης του Ολυμπιακού με το πιο φτηνό συμβόλαιο βοήθησε με εκείνα τα τρία γκολ στα δύο παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα του Αυγούστου στο Καραϊσκάκη σε μία πρόκριση που έφερε στα ταμεία του κλαμπ πάνω από 40 εκ. Ευρώ…

• Κι αυτός που με ένα γύρισμα στην Τούμπα άνοιξε τον δρόμο για να ξεφύγει ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα με το μοναδικό γκολ-αυτογκόλ σε εκείνο το 1-0…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1260286118169153536

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x