Γενικά

Καθάρισαν οι Έλληνες για την Γκόρνικ (vids)

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο, η Γκόρνικ Ζάμπρζε πέρασε με 3-1 από την έδρα της Λοτζ.

Σε ελληνική υπόθεση μετατράπηκε η αναμέτρηση της Γκόρνικ Ζάμπρζε στην έδρα της Λοτζ. Η Γκόρνικ επικράτησε με το εμφατικό 3-1, έχοντας μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γιώργο Γιακουμάκη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Ο Βασιλαντωνόπουλος έδωσε το προβάδισμα στην Γκόρνικ με ωραίο διαγώνιο σουτ στην κίνηση στο φινάλε του πρώτου μέρους (44’), με τον Γιακουμάκη να παίρνει την... σκυτάλη από τον συμπαίκτη του και να κερδίζει στο 58’ πέναλτι από ανατροπή του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιγκόρ Ανγκούλο, που έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης, ευστόχισε από την άσπρη βούλα για το 2-0.





Ένα τρίλεπτο αργότερα ο Χίμενες μοίρασε στον Γιακουμάκη το γκολ του για το 3-0, με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 85ο λεπτό να σκοράρει άθελά του στην εστία της ομάδας του, μειώνοντας για την Λοτζ σε 3-1.





Το σκορ δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά, παρά μόνο οι αριθμητικές ισορροπίες με τον Νταμπρόφσκι να αποβάλλεται στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γιακουμάκη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x