Ελλάδα

Φιάσκο η τηλεδιάσκεψη της Δεοντολογίας, διέκοψε για 29/6 για να δικάσει με φυσική παρουσία

Παρουσία Μελισσανίδη, Κούγια και άλλων μαρτύρων ξεκίνησε η δίκη Ολυμπιακού, Μαρινάκη και άλλων 14 στην ΕΠΟ, όμως η εκδίκαση διεκόπη (για 29/6) λόγω… τεχνικών προβλημάτων στην τηλεδιάσκεψη!

Ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ ξεκίνησε –μέσω τηλεδιάσκεψης- το απόγευμα της Τετάρτης (24/6) η εκδίκαση της υπόθεσης των 15 προσώπων που σε ποινικό επίπεδο κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση.

Ωστόσο η παρουσία δεκάδων δικηγόρων, μαρτύρων, δημοσιογράφων και άλλων, μέσω τηλεδιάσκεψης, προκάλεσε πολλά τεχνικά προβλήματα και κατέστη αδύνατη η συνέχιση της εκδίκασης.

Έτσι η Επιτροπή Δεοντολογίας διέκοψε για τις 29 Ιουνίου στις 18:00, με την ακροαματική διαδικασία πλέον να μεταφέρεται στην μεγάλη αίθουσα του Δ.Σ. της ΕΠΟ και με φυσική παρουσία όλων των συντελεστών της δίκης.

Την ίδια ημέρα θα καταθέσουν ως μάρτυρες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος!

Η Επιτροπή Δεοντολογίας όρισε άλλες 5 συνεδριάσεις για την υπόθεση: 1, 2, 6, 8 και 9 Ιουλίου.

Την 1η του μήνα καταθέτουν ως μάρτυρες οι Τάκης Φύσσας, Χρήστος Σάββας, Ζήσης Βρύζας και Φώτης Κωστούλας, Στις 2/7 οι Αλέξης Κούγιας, Ιάκωβος Αγγελίδης και Σταμάτης Βελλής και στις 6/7 οι Κύρος Βασάρας και Γιάννης Μώραλης.

Θυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων στην υπόθεση αυτή, δικάζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον οποίο έχει προταθεί από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής η ισόβια απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ατρόμητος για τις οποίες προτείνεται ο υποβιβασμός τους.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης, όπως έχουν αναλυθεί από το sport-fm.gr.

Παρών στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, ήταν σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας.

Παρόντες (ως μάρτυρες) ήταν και οι Αλέξης Κούγιας, Τάκης Φυσσας, Κύρος Βασάρας και Φώτης Κωστούλας.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησαν οι δικηγόροι Βασίλης Δημακόπουλος, Ευαγγελία Παναγιώτου και Δημήτρης Καρπετόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό οι Λίνα Σουλούκου και Ιωάννης Χατζησαββάογλου.

Τον Ατρόμητο και τους Γιώργο Σπανό, Αγγελόπουλο και Σα Πίντο, εκπροσωπούν οι δικηγόροι Βαγγέλης Μπαταγιάννης και Αργύρης Λίβας.

Ολυμπιακός και Μαρινάκης έχουν προτείνει ως μάρτυρα υπεράσπισης τον Γιάννη Μώραλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x