Ελλάδα

Κινούνται νομικά οι υπάλληλοι της ΕΠΟ για τα δημοσιεύματα εναντίον τους!

Σε νομικές ενέργειες κατά του σάιτ που στοχοποίησε την κόρη του προέδρου της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτη Δημητρίου, προχωρεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΠΟ.

Με αφορμή δημοσιεύματα φιλικής προς τον Ολυμπιακό ιστοσελίδας, ότι η κόρη του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, ήταν εκείνη που ως event manager του τελικού Κυπέλλου, ήλεγξε την καταλληλότητα του γηπέδου της Ριζούπολης, ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ομοσπονδίας (ΣΥΕΠΟ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα δημοσιεύματα και… δίνει ραντεβού στα δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα αθλητικού site το οποίο αναφέρεται ονομαστικά σε υπάλληλο της Ομοσπονδίας και µέλος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από το ?.Σ. του ΣΥΕΠΟ ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Οι υπάλληλοι της ΕΠΟ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους βάσει των αρμοδιοτήτων που τους έχουν εκχωρηθεί από την υπηρεσία. Φέρουν εις πέρας, ως οφείλουν, τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα µε τα καθήκοντα τα οποία απορρέουν από τα τμήματα στα οποία ανήκουν. Η κάθε εργασία, έχει ως τελικό αποδέκτη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, η οποία και λαμβάνει τις τελικές αποφάσεις.

Θεωρούμε ανεπίτρεπτο, απαράδεκτο και πέρα από κάθε λογική και ηθική, να εμπλέκονται εργαζόμενοι σε δημοσιεύματα, τα οποία ως μοναδικό σκοπό έχουν να πλήξουν την Ομοσπονδία.

Tο τελευταίο δημοσίευμα είναι το πιο πρόσφατο από µια σειρά παρόμοιου τύπου, τα οποία περιέχουν ανυπόστατα στοιχεία, είναι μειωτικά και προσβλητικά και στοχοποιούν ανθρώπους οι οποίοι κάνουν απλώς τη δουλειά τους.

Ως εδώ και µη παρέκει!

Για αυτή την τελευταία περίπτωση, όπως και για κάθε παρόμοια ενέργεια από δω και στο εξής, επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός µας.

Κάθε φορά που κάποιος ή κάποιοι θα θελήσουν να εμπλέξουν επώνυμα ή ανώνυμα εργαζόμενους-μέλη µας σε οπαδικά παιχνίδια, θα βρεθούν αντιμέτωποι µε τον ΣΥΕΠΟ στα ελληνικά δικαστήρια!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x