Κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός για Γραμμένο: «Αντί να διαψεύδει τον εαυτό του, θα ήταν πιο τίμιο να παραιτηθεί»

Κάλεσμα στον Βαγγέλη Γραμμένο να παραιτηθεί έκανε ο Ολυμπιακός, με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΠΟ που διέψευσε τους ισχυρισμούς Καραπαπά περί πιέσεων στον πρόεδρο για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου.

Στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, που διέψευσε τους ισχυρισμούς του Κώστα Καραπαπά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος παραδέχθηκε πιέσεις για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, απάντησε ο Ολυμπιακός.

Με δική τους ανακοίνωση οι Πειραιώτες αφήνουν αιχμές εναντίον του προέδρου της ομοσπονδίας και τον καλούν να παραιτηθεί από τη θέση του.

Συγκεκριμένα αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

«Κατανοούμε την απολύτως δυσχερή θέση του κυρίου Γραμμένου να ομολογήσει “την άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος”.

Δυστυχώς για εκείνον και ευτυχώς για την αλήθεια, το έχει εκμυστηρευτεί σε τόσα πολλά άτομα εντός και εκτός Ελλάδος, ώστε η απόδειξη να είναι απόλυτα εύκολη.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο κ. Γραμμένος δεν μπορεί να διοικήσει αποτελεσματικά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντί να προσπαθεί να διαψεύσει τον εαυτό του θα ήταν πιο τίμιο και αξιοπρεπές να παραιτηθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x