Τις υπηρεσίες του στην Εθνική θα προσφέρει πλέον ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

Ο παλαίμαχος άσος αναλαμβάνει το πόστο του συντονιστή στρατηγικού πλάνου των Εθνικών μας ομάδων, έπειτα από εισήγηση του Κώστα Κωνσταντινίδη, που είναι τεχνικός διευθυντής σε όλα τα τμήματα της γαλανόλευκης. Αυτό αποφασίστηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με τον Σωτήρη Ταμπάκο να μεταφέρει το σχετικό ρεπορτάζ στον ΣΠΟΡ FM 94,6, αλλά και την Ομοσπονδία να επιβεβαιώνει λίγο μετά την πληροφορία μέσω ανακοίνωσης.

Θα αναλάβει, δηλαδή, την οργάνωση στα μικρότερα κλιμάκια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και θα έχει συνεργασία και με τον Τζον Φαν’τ Σιπ στην Εθνική Ανδρών. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν στον Ολυμπιακό στο πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών αρχικά, αλλά και του τεχνικού διευθυντή αργότερα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Επικύρωσε το πρακτικό της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων με το οποίο γνωστοποιούνται οι νέες συμβάσεις των προπονητών/γυμναστών των Εθνικών Ομάδων κ.κ. Φ.Κατεργιαννάκη, Ν.Κεχαγιά, Ν.Καρύδα, Κ.Καμπόλη, Α.Θέου, Α.Χατζόπουλου, Γ.Κυριαζή,Α.Κατικαρίδη, Δ.Μπατσίλα, Γ.Παπακώστα, Α.Φαλίδα, Ι.Ζιάβα, Ν.Γιαλεσάκη, Δ.Γκούμα. Στο τιμ των προπονητών των Εθνικών Ομάδων εντάσσεται και ο Γρηγόρης Γεωργάτος με καθήκοντα συντονιστή στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube