Αγγλία

Αρτέτα: «Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου»

Ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε ότι η κατάκτηση του κυπέλλου με την Άρσεναλ είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του.

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του Μικέλ Αρτέτα ήταν η χθεσινή σύμφωνα με τον ίδιο. Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ήταν περήφανος για το επίτευγμα της ομάδας του και πιστεύει ότι μπορούν να καταφέρουν περισσότερα.

«Είχα μόνο μία αποστολή από τότε που ήρθα εδώ, να κάνω την ομάδα και το προσωπικό να πιστέψουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το να τους βλέπω να το διασκεδάζουν στα αποδυτήρια με κάνει περήφανο. Μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και να κερδίσουμε τίτλους μαζί» δήλωσε ο Ισπανός.

Ο Αρτέτα ρωτήθηκε και για την περίπτωση του Πιέρ- Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ που φημολογείται ότι θα αποχωρήσει από το «Έμιρεϊτς» και δήλωσε σχετικά: «Ελπίζω ότι θα υπάρχουν νέα την επόμενη εβδομάδα. Όλα βασίζονται στις συζητήσεις μου μαζί του, πως βλέπει το μέλλον του, τι περιμένω από αυτόν και την ομάδα που θέλω να χτίσω γύρω του» για να συμπληρώσει στη συνέχεια «Θέλει περισσότερες εμπειρίες και τρόπαια, νομίζω ότι μπορούμε να τον συνηθίσουμε σε αυτά».

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός ευχαρίστησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον προπονητή φυσικής κατάστασης της Σίτι, Λορέντσο Μποναβεντούρα, δίπλα στους οποίους έμαθε τα μυστικά της προπονητικής: «Ξέρω ότι δε θα ήμουν εδώ χωρίς αυτούς. Είχαμε ένα υπέροχο ταξίδι μαζί και πάντα μου έδωσαν τη δυνατότητα να αποφασίσω το μέλλον μου. Δεν ήταν εύκολη στιγμή όταν έφυγα από τη Σίτι αλλά πρέπει να τους ευχαριστήσω για τα πάντα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x