Ιταλία

Η... ιντριγκαδόρικη σχέση του Μιγκέλ Βελόσο με την Τζένοα!

Αρχηγός της Βερόνα στο σημερινό παιχνίδι και παντρεμένος με την κόρη του προέδρου της Τζένοα ο Μιγκέλ Βελόσο, με το παραπάνω σενάριο να βάζει... φωτιά στο φινάλε της Serie A!

Μια ιντριγκαδόρικη ιστορία που έχει βάλει... φωτιά στην τελευταία αγωνιστική της Serie A, προκύπτει τις τελευταίες ώρες!

Να αρχίσουμε, λοιπόν, από το πόσο σημαντικά είναι τα σημερινά παιχνίδια που διεξάγονται στις 21:45, αφού η Τζένοα βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από την Λέτσε και μόνο μία εκ των δύο ομάδων θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία. Η Τζένοα με νίκη καθαρίζει την υπόθεση παραμονή και θέλει γενικότερα καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από τη Λέτσε, με τους «σαλεντίνι» να ψάχνουν μόνο τη νίκη και ισοπαλία ή ήττα των Γενοβέζων.

Πάμε τώρα στο... ζουμί! Η Βερόνα, που αγωνίζεται στην έδρα της Τζένοα, ανακοίνωσε μέσω των social media της την ενδεκάδα, με τον Μιγκέλ Βελόσο να ξεκινάει και μάλιστα να είναι ο αρχηγός.

Ο Μιγκέλ Βελόσο, λοιπόν, είναι παντρεμένος με την Πάολα Πρετσιόζι η οποία είναι η κόρη του προέδρου της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι. Και όλο αυτό έχει βάλει... φωτιά στην Serie A τις τελευταίες ώρες, με τους καχύποπτους να κάνουν «πονηρές» σκέψεις.

Φυσικά, ο Μιγκέλ Βελόσο έχει περάσει για αρκετά χρόνια και από την ομάδα της Γένοβας, ενώ για να μπει περισσότερο ίντριγκα στην όλη φάση αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός της Βερόνα, Ιβάν Γιούριτς, είχε καθίσει στον πάγκο της Τζένοα αλλά έχει περάσει και ως ποδοσφαιριστής από την ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x