Ευρώπη

Γιατράς: «Είχαμε καλές επιλογές στα σουτ»

Στην ευστοχία στα σουτ απέδωσε τη νίκη του Προμηθέα επί της Μπούρσασπορ στην Τουρκία ο Μάκης Γιατράς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Προύσα.

Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε πως έπαιξαν ως ομάδα μετά από καιρό και στάθηκε στη δικαιολογία της νέας ομάδας που φτιάχνεται, ενώ ζήτησε προσπάθεια σε κάθε ματς για να έρθει η πρόκριση στους «16», όπως και να υπάρχει υγεία.

Αναλυτικά: «Είμαστε μια ομάδα που σουτάρουμε πολύ και σήμερα είχαμε καλές επιλογές και σουτάραμε με καλές προϋποθέσεις και θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο εύστοχοι και η διαφορά να είναι μεγαλύτερη.Σήμερα, παίξαμε σαν ομάδα και αυτό είναι που πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες όταν είσαι νέα ομάδα. Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες αυτήν την εβδομάδα, αλλά αν οι παίκτες μου παίζουν, όπως σήμερα, θα πάρουμε πολλές νίκες. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια.

Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε τόσο για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, αλλά θα βοηθήσουν πολύ. Κυρίως, όμως, θέλω να ευχηθώ σε όλους να είναι υγιείς, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε πολλές ομάδες που δεν έχουν πλήρες ρόστερ, εξαιτίας του COVID-19. Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να μείνουμε υγιείς».

Ο Ιαν Μίλερ τόνισε πως: «Ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Τα πρώτα 6’ ήταν δύσκολα για εμάς. Έπρεπε να μαζέψουμε τη διαφορά με την άμυνά μας και, στη συνέχεια, ανέβηκε και η επίθεση. Πιστεύαμε ο ένας στον άλλο, μείναμε μαζί, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και πήραμε την νίκη.

Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει. Οι συμπαίκτες μου με πιστεύουν, ο προπονητής μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη κι επομένως θα συνεχίσω να έχω επιτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x