Champions League

Ροτέν: «Πώς γίνεται να τους ξεγελά ο 36χρονος Βαλμπουενά;»

Αυστηρή κριτική στη μεσαία γραμμή της μεσαίας γραμμή της Μαρσέιγ άσκησε ο Ζερόμ Ροτέν, ενώ ο Ντανιέλ Ριολό εκθείασε τον Γάλλο σταρ του Ολυμπιακού.

Συνεχίζονται οι αναφορές στη Γαλλία για την ήττα της Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ζερόμ Ροτέν άσκησε αυστηρή κριτική στη μεσαία γραμμή των Μασσαλών για το ματς τους Πειραιώτες, εκθείασε τον Βαλμπουενά και τον Εμβιλά.

«Δείτε τους Σανσόν και Ρονζιέ στο κέντρο. Μπορείς να πεις ότι είναι νεαροί παίκτες, αλλά όταν μιλάς για το αγωνιστικό πνεύμα, πώς γίνεται να τους ξεγελά ο 36χρονος Βαλμπουενά; Ακόμα και ο Εμβιλά που είναι νεότερος, έλεγαν ότι ήταν σε καθοδική πορεία στη Σεντ Ετιέν. Πώς γίνεται αυτοί οι παίκτες να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τον Ολυμπιακό σωματικά;», αναρωτήθηκε ο πρώην διεθνής Γάλλος εξτρέμ.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Ντανιέλ Ριολό στην ανάλυσή του στο RMV αναφέρθηκε στον Παγιέτ: «Αν ο Βίλας - Μπόας θέλει να βασιστεί στον Παγιέτ, τότε πρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο. Δεν μοιάζει πλέον με παίκτη υψηλού επιπέδου. Ο 36χρονος Βαλμπουενά του παρέδωσε δωρεάν μάθημα ποδοσφαίρου υψηλού επιπέδου!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x