F1

Χόρνερ: «Θα ψάξουμε οδηγό έξω από τη Red Bull»

Ο Κρίστιαν Χόρνερ θέλει να φέρει οδηγό που δεν είναι μέλος της ακαδημίας της Red Bull, σε περίπτωση που δε συνεχίσει με τον Άλμπον για το 2021.

Έναν οδηγό εκτός Red Bull θέλει να φέρει στην ομάδα ο Κρίστιαν Χόρνερ, σε περίπτωση που ο Άλεξ Άλμπον δε συνεχίσει με την ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Ο Ταϊλανδός είναι απογοητευτικός φέτος, με μόλις ένα βάθρο και αρκετά πιο αργό ρυθμό από αυτόν του Μαξ Φερστάπεν. Γι αυτόν τον λόγο η Red Bull φημολογείται ότι θα τον αντικαταστήσει με άλλον οδηγό, την ώρα που οδηγοί όπως ο Σέρχιο Πέρεζ και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ ακόμα δεν έχουν υπογράψει με κάποια ομάδα για το 2021.

Όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση να ρίξει τον Άλμπον στη δεύτερη ομάδα ο Χόρνερ απάντησε: «Όχι, νομίζω ότι η AlphaTauri είναι τακτοποιημένη με τουσ οδηγούς της, αλλά αν έπρεπε να βρούμε άλλη λύση, τότε προφανώς θα έπρεπε να κοιτάξουμε εκτός της ακαδημίας της Red Bull, επειδή δεν είναι κανείς διαθέσιμος που θα ενδιαφερόμασταν να φέρουμε. Και υπάρχουν κάποιοι ποιοτικοί οδηγοί προφανώς στην αγορά που δεν έχουν βρει ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια ο διευθυντής της Red Bull είπε ότι θέλει να δει τον Άλμπον να βελτιώνεται για να τον κρατήσει στην ομάδα: «Θέλουμε τον Άλεξ να αποδείξει ότι αξίζει τη θέση και ότι δεν υπάρχει λόγος να ψάχνουμε εναλλακτικές λύσεις. Νομίζω όλοι στην ομάδα θέλουν να τον δουν να το κάνει αυτό. Είχε κάποια δύσκολα σαββατοκύριακα, οπότε πρέπει να επανέλθει εδώ και ειδικά στην Ίμολα με ένα δυνατό σαββατοκύριακο από την αρχή μέχρι το τέλος».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x