Champions League

Γκουαρντιόλα: «Έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο»

Στο γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι θα έπρεπε να σκοράρει και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το 3-0 επί των «ερυθρόλευκων».

Ο Καταλανός τεχνικός των «σίτιζενς» τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν πέρασε τη σέντρα του «Ετιχαντ» στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο θεωρεί πως χωρίς πίεση οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν είχαν να χάσουν τίποτα, ενώ τόνισε πως μετρά η πρόκριση, ώστε να βρουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στη συνέχεια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Αναλυτικά: «Το πρώτο μέρος ήταν απίστευτο. Δεν πέρασαν στο δεύτερο μισό, αλλά θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι. Όταν δεν το κάνεις, είναι ανοιχτό το ματς. Δεν δέχτηκε πίεση ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος, δεν είχαν τίποτε να χάσουν και δυσκολευτήκαμε λίγο. Βγήκαν στην επίθεση, βγήκαμε και εμείς και τελικά σκοράραμε το δεύτερο τέρμα που τελείωσε το ματς».

Σε ερώτηση αν η γρήγορη εξασφάλιση της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ τον βοηθήσει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές: «Το πιο σημαντικό είναι η πρόκριση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Τώρα αν αυτό γίνει και στο τελευταίο παιχνίδι, πάλι καλά θα είναι. Η Πόρτο είναι τρεις βαθμούς πίσω μας. Έχουμε να παίξουμε εκεί, συνεπώς ακόμα είναι ανοιχτό.

Αλλά, έχουμε μια διαφορά έξι βαθμών από τον τρίτο της βαθμολογίας. Θέλουμε έναν ή τρεις βαθμούς ακόμα για να προκριθούμε, συνεπώς είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x