Europa League

ΠΑΟΚ, να η ευκαιρία!

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ελλιπή Αϊντχόφεν.

Ως τελικό αντιμετωπίζουν στον ΠΑΟΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική της Europa League (19:55, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία πως οι Ολλανδοί ήρθαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊού.

Οι «ασπρόμαυροι» προέρχονται από δύο ισοπαλίες με Ομόνοια (1-1, εντός) και Γρανάδα (0-0, εκτός), με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να ψάχνει σήμερα την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση με την οποία θα κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «32».

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός προπονητής θα διαφοροποιήσει το σύστημα από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ, Ντόουγκλας και Ελ Καντουρί. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Τζόλης και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Σφιντέρσκι ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ουαγκέ, Μπίσεσβαρ, Νινούα, Κούτσιας και Τσόλακ. Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια και ο Μιχάι.

Οι Ολλανδοί θα ξεκινήσουν με τους Εμβογκό, Τόμας, Τεζέ, Μποσαλί, Μαξ, Γκέτσε, Ροζάριο, Σανγκαρέ, Ιχαταρέν, Ζάχαβι και Μάλεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x