Stoiximan Super League

Για το σερί ο Παναθηναϊκός, ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΣ

Με δύο παιχνίδια να έχουν αναβληθεί στην 8η αγωνιστική, το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας ανοίγει με δύο αναμετρήσεις.

Δύο παιχνίδια ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από το σπουδαίο «διπλό» στο Περιστέρι, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν στην έδρα τους από την ΑΕΛ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική.

Από την πλευρά τους, Αγρινιώτες προσπάθησαν να δυσκολέψουν τον ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος λύγισαν και επικράτησε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία στο ντεμπούτο του.

Ο Παναθηναϊκός, τώρα, θέλει να κάνει το «3 στα 3» μετά τις νίκες με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη απαιτητική τριάδα αγώνων τη φετινή σεζόν.

Με δύο σερί νίκες, οι «πράσινοι» έχουν ανεβάσει την ψυχολογία τους, όμως χρειάζονται ακόμα δουλειά για να αποδώσουν αυτό που περιμένει από εκείνους ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Ατρόμητος, με τη σειρά του, έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΣ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής



Η επόμενη (9η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x