NBA

Ο Τζόρνταν μιλά για τον διάδοχό του σε ακυκλοφόρητο υλικό του Last Dance

Για τους λάτρεις του Μάικλ Τζόρνταν, υπάρχει κι άλλο υλικό.

Αν δεν χορτάσατε από τα δέκα επεισόδια του Last Dance, οι παραγωγοί φρόντισαν γι’ αυτό. Κυκλοφόρησε ένα σετ blue ray με έξτρα υλικό, περίπου τεσσάρων ωρών, από το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν και τη μυθική του πορεία στους Μπουλς.

Από το νέο αυτό υλικό ξεχωρίζει μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Air το 1998, λίγο μετά την κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος με το Σικάγο. Τότε είχε ρωτηθεί για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο διάδοχός του.

«Δεν είναι δίκαιο, αλλά καταλαβαίνω πως είναι ένα μέτρο σύγκρισης. Όταν εγώ μπήκα στο ΝΒΑ, το μέτρο σύγκρισης ήταν ο Τζούλιος Έρβινγκ. Όμως ποτέ δεν θα υπάρξει άλλος Μάικλ Τζόρνταν. Ποτέ κανένας άλλος Τζούλιους Έρβινγκ, Μάτζικ Τζόνσον, Λάρι Μπερντ… Θα υπάρχει όμως ένας Κόμπι Μπράιαντ, ένας Γκραντ Χιλ, ένας Πένι Χάρνταγουεϊ. Οι παίκτες αυτοί έχουν όλα τα φόντα και το θέμα είναι πώς θα αξιοποιήσουν το ταλέντο τους για να γίνουν οι κορυφαίοι παίκτες», είχε τονίσει ο MJ.

Μάλιστα, είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τα περί ικανότητας του μάρκετινγκ του ΝΒΑ να κατασκευάζει σταρ. «Ό,τι κι αν κάνει το ΝΒΑ σε θέμα promotion, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τους φιλάθλους. Το ίδιο το παιχνίδι θα πει ποιος είναι ο επόμενος… τάδε. Θα πρέπει η απόδοσή σου να συνάδει με αυτό που θέλει να σε προμοτάρει η λίγκα. Σε αυτό υπάρχει ένας κίνδυνος, γιατί η αξιοπιστία του παιχνιδιού μπορεί να δεχτεί πλήγμα», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x