Υπέρ της αλλαγής του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Σούπερ Λιγκας στάθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να αλλάξει η λογική γιατί το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα είναι ανοικτό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κινήσεις της ΕΠΟ ώστε να αλλάξει αυτό:

«Κινείται σε λογική κατεύθυνση. Αυτό που εφαρμόζει η Ευρώπη είναι απολύτως λογικό ενόψει πανδημίας. Πρέπει να πάμε σε μια λογική με 15 παίκτες γιατί στην πορεία θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουν αναβληθεί. Θα υπάρξει κίνδυνος να μην ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Για την ελαστικότητα στις ημερομηνίες:

«Φέτος υπάρχει και το πρόβλημα του Euro. Δεν υπάρχει καμία ελαστικότητα στις ημερομηνίες αυτές. Πέρα από αυτό, το πρόβλημα θα είναι και στην πράξη. Μία ομάδα θα καλείται να παίξει 3-4 παιχνίδια μαζεμένα. Επίσης θα είναι δύσκολο να γίνονται και τα τεστ εκείνη την εποχή. Ο χειμώνας είναι μπροστά μας και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε ενδεχομένως με μεγάλα προβλήματα».

Για το αν προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας στις ομάδες:

«Προκύπτουν προβλήματα ανισονομίας αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Εδώ μιλάμε για μια κοινωνία που έχει κλείσει. Δεν πάμε να δούμε την ισονομία και την δικαιοσύνη τώρα. Είμαστε σε πόλεμο».

Για τον λόγο που δεν ξεκινάει η Super League 2:

«Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχω την ενημέρωση. Πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο και πρέπει να προχωρήσει και αυτή η κατηγορία. Είναι μια κατηγορία κάτω από την Λίγκα, και πρέπει να ξεκινήσει και αυτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.