Super League 2

Ζήτησε τη στήριξη και της ΕΠΟ η Super League 2

«Διακυβεύεται η ύπαρξη των ΠΑΕ και γενικότερα η ύπαρξη ολόκληρης της κατηγορίας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας τη στήριξη της για έναρξη του πρωταθλήματος έστειλε η Super League 2. Εκείνο που τονίζουν είναι ότι πλέον διακυβεύεται η ίδια η ύπαρξη των ΠΑΕ και κατ’ επέκταση της κατηγορίας.

Αναλυτικά η επιστολή

Όπως γνωρίζετε, η διοργανώτρια αρχή είχε αποφασίσει την έναρξη του Πρωταθλήματος της SuperLeague 2 στις 8 Νοεμβρίου 2020. Ωστόσο με την Κ.Υ.Α. που ανακοινώθηκε στις 3 Νοεμβρίου, αγωνιστική δράση επετράπη μόνο στην SuperLeague 1. Παρά τις συνεχείς κινήσεις μας και τις διαβεβαιώσεις που ακολούθησαν, η έναρξη του πρωταθλήματός μας δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στην ΚΥΑ της 7ης Νοεμβρίου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ως εποπτεύουσα αρχή του ποδοσφαίρου, υπήρξε διαχωρισμός στις επαγγελματικές κατηγορίες παρότι δόθηκαν σαφείς και κατανοητές διαβεβαιώσεις ότι και η SuperLeague 2 θα ακολουθούσε κατά γράμμα το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Γνωρίζετε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες μας είναι τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχουν να αγωνιστούν από τον Μάρτιο, στερούνται πλήρως εσόδων και καλύπτουν με ιδίους πόρους τα έξοδα του προσωπικού και των Ανωνύμων Εταιριών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x