Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν στα δύο ημίχρονα και στο ρυθμό που είχε από τους αγώνες της Εθνικής στο Nations League, ενώ τόνισε πως θέλει να αγωνίζεται και να βοηθά όταν τον χρειάζεται η ομάδα του.

Αναλυτικά: «Ξέρουμε πως πάντα τα ντέρμπι είναι δύσκολα. Στο πρώτο μέρος, είχαμε την κυριαρχία, αν και στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία. Κρατάμε, όμως, τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Με βοήθησαν τα ματς της Εθνικής να βρω ρυθμό. Το έχω ξαναπεί πως θέλω να παίζω. Περιμέναμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού, αλλά νικήσαμε και αυτό είναι το σημαντικό.

Θέλω να βοηθώ την ομάδα να νικά, γιατί αυτό είναι που μετράει. Έτυχε απόψε να σκοράρω κι εγώ. Μακάρι να βάλω κι άλλα. Θα το θυμάμαι αυτό το γκολ, όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Προσπαθώ να σουτάρω και με τα δύο πόδια και ήταν ένα πολύ ωραίο τελείωμα.

Για την Εθνική ναι, έκανα αυτά που μου είπε ο προπονητής μου εκεί ο Φαν'τ Σχιπ, μου έκανε καλό. Στεναχωριέμαι όταν δεν αρχίζω τα ματς. Πεισμώνω και θέλω να αποδείξω ότι αξίζω να παίζω βασικός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube