Stoiximan Super League

Η πρωτιά περνάει από το Αγρίνιο για τον Άρη

Με στόχο την πρωτιά στο πρωτάθλημα, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ξανά στο γήπεδο ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς σε διάστημα ενός μήνα έχουν δώσει δύο παιχνίδια, αφού αναβλήθηκαν τα παιχνίδια με ΑΕΛ, ΑΕΚ και ακολούθησε η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Άκης Μάντζιος έδειξε πως δεν ανησυχεί από την συγκεκριμένη συνθήκη και περιμένει η ομάδα του να δείξει το κατάλληλο πρόσωπο στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός έχει αποφασίσει να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα για να την φρεσκάρει, κυρίως στον άξονα, και να χρησιμοποιήσει ως επιτελικό μέσο τον Ματέο Γκαρσία.

Συγκεκριμένα, την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σιαμπάνης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούνγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν και Σάκιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Τζέγκο, με τους Μαντσίνι και Γκάμα στα πλάγια. Ο Γκαρσία θα παίξει σε ελεύθερο ρόλο και ο Μάνος θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπουσέ, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπες, Μπερτόλιο, Ντάτκοβιτς, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Δεληζήσης και Μπαγκαλιάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x