Stoiximan Super League

Ίνγκασον: «Μας πονάει το αποτέλεσμα, αξίζαμε τη νίκη»

Ο Ίγκι Ίνγκασον θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ βάσει της εικόνας που έδειξε άξιζε τη νίκη.

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ίγκι Ίνγκασον εμφανίστηκε απογοητευμένος που δεν κατάφεραν να νικήσουν και ανέφερε πως κοιτάνε πλέον την συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το αν προλαβαίνει να βγει πρώτος σκόρερ: "Καταλαβαίνω πως το λέτε. Είμαι χαρούμενος όταν καταφέρνω να βοηθάω την ομάδα με κάποιο γκολ. Βέβαια σήμερα είμαι απογοητευμένος γιατί δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον αγώνα. Μας πονάει γιατί πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας".

Για τη βελτίωση του ΠΑΟΚ: "Παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, πιέσαμε τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Μια στιγμή όμως μπορεί ο... διακόπτης να έπεσε και το πληρώσαμε. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί η εμφάνιση μας άξιζε 100% τη νίκη και μας πονάει που δεν τα καταφέραμε".

Για το αν θεωρεί πως αδικούσαν τους εαυτούς τους: "Το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Έτσι πρέπει να παίξουμε και με τον ΟΦΗ. Πρέπει να θέτουμε τα στάνταρ μας πιο ψηλά και να τα ξεπερνάμε σε κάθε μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια και αν συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την απόδοση θα πάρουμε αλλού τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα".

Για το αν έχει σκεφτεί να παίξει πιο μπροστά, ίσως ως σέντερ φορ: "Είμαι ικανοποιημένος με τη θέση μου. Έχω καλή καριέρα έως τώρα και δεν σκέφτομαι να την αλλάξω. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρόστερ και καλούς παίκτες. Εγώ θα προτιμούσα να μην σκόραρα και η ομάδα να είχε κερδίσει.

Είναι θετικό ότι μπορώ να σκοράρω από στατικές φάσεις. Με ενοχλεί που έχω σκοράρει δύο φορές κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έχουμε σκοράρει. Ελπίζω να σκοράρω ξανά στο Γ. Καραϊσκάκης και να κερδίσουμε".

Για το αν θεωρεί πως ήταν χαμένη ευκαιρία σήμερα για να μειώσουν τη διαφορά και αν θα φανεί στην έκβαση: "Παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αισιοδοξούμε γιατί είδαμε ότι ο αντίπαλος δεν έχει μεγάλη διαφορά από εμάς. Είμαστε ισάξιοι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και ελπίζουμε να μειώσουμε τη διαφορά".


Διαβάστε ακόμα:

Τα highlights του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός


Ρέαμπτσιουκ: «Στόχος μας η νίκη, αλλά δυσκολευτήκαμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x