Euroleague

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Νέντοβιτς, Παπαγιάννης και Μήτογλου κατά σειρά προτεραιότητας ξεχώρισαν στη νίκη του Παναθηναϊκού με 88-81.

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε και μετά από ένα σερί τριών ηττών στην Ευρωλίγκα επιβλήθηκε εύκολα με 88-71 της Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ φτάνοντας στις έξι νίκες. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ντίνος Μήτογλου ήταν με σειρά αξιολόγησης οι κορυφαίοι.

Η βαθμολογία των παικτών (με άριστα το 10):

Σέλβιν Μακ (5): Μετά την κακή εικόνα του στο ματς με την ΑΕΚ και μετά από αρκετό καιρό συνολικά, ήταν θετικός, χωρίς όμως να εντυπωσιάσει. Είχε 7 πόντους και 3 ασίστ σε 18 λεπτά στο παρκέ δίνοντας κάποιες ανάσες στα γκαρντ.

Γιώργος Παπαγιάννης (9): Απέναντι σε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους ψηλούς της διοργάνωσης, ο Big Papa πήγε εξαιρετικά. Μπορεί να έχασε κάποιες μάχες και ριμπάουντ, αλλά κέρδισε περισσότερες συνολικά. Με 18 πόντους και 28 στο ranking έκανε ατομικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα και αποτέλεσε την κολώνα της ομάδας του.

Λευτέρης Μποχωρίδης (5): Μια… τίμια εμφάνιση, χωρίς εξάρσεις. Ο διεθνής γκαρντ πρόσφερε όσο μπορούσε, δίχως εξάρσεις ή υπερβολές.

Λεωνίδας Κασελάκης (5): Μια από τα ίδια με τον Μποχωρίδη. Ένας συνεπής εργάτης, που θα παίξει όσο μπορεί, χωρίς να «κλέβει» στην άμυνα.

Ζακ Όγκαστ (4): Έδειξε επιτέλους ζωηρός. Πάλεψε, προσπάθησε και δεν έδειξε άχρωμος ή αδιάφορος όπως άλλες φορές. Πρέπει να μάθει, όμως, να ελέγχει το κορμί του γιατί αποβλήθηκε με πέντε φάουλ σε 9:10 στο παρκέ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (3): Άρχισε το ματς λόγω μεγέθους, αλλά δεν κατάφερε να δώσει πολλά. Ο μικρός είχε ένα παλικαρίσιο καλάθι μπροστά στον Φαλ, αλλά τίποτα περισσότερο. Πρέπει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να αρπάξει τις ευκαιρίες.

Νεμάνια Νέντοβιτς (10): Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση, αυτή τη φορά συνδυάστηκε με νίκη και δεν πήγε στράφι όπως στο Τελ Αβίβ. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν απολαυστικός στην επίθεση με 33 πόντους, όλους μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ σέρβιρε και 6 ασίστ. Ηγέτης σε μια βραδιά που έλειπε και ο Παπαπέτρου.

Άαρον Γουάιτ (3): Άχρωμη εμφάνιση από τον Αμερικανό, που εδώ και εβδομάδες θυμίζει το… άνοστο πρόσωπο της εκκίνησης στη σεζόν. Έπαιξε ένα σκάρτο δεκάλεπτο και πέρασε απαρατήρητος.

Ντίνος Μήτογλου (8): Σε εξαιρετική κατάσταση εσχάτως, συνθέτει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Παπαγιάννη. Άγγιξε το νταμπλ-νταμπλ και αποτελείωσε την Βιλερμπάν με τα σουτ του στην τελευταία περίοδο.

Χάουαρντ Σαντ-Ρος (6): Καλή εικόνα από τον Κουβανό με 7 πόντους και ισάριθμες ασίστ. Έπαιξε αρκετά και στη φυσική του θέση, στα «φτερά», ελλείψει του Παπαπέτρου.

Μάρκους Φόστερ-Μπεν Μπέντιλ (-): Ήταν στη δωδεκάδα αλλά δεν έπαιξαν ούτε δευτερόλεπτο. Προφανώς πρόκειται για μήνυμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x