Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: Ματς… φωτιά στο Περιστέρι

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν κλείσει θέση στους «8» του Κυπέλλου, όπου προσδοκούν να βρίσκονται σήμερα ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ.

Το παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα των ρεβάνς της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες είχαν αφήσει ανοικτούς τους λογαριασμούς τους μετά το 2-2 στους «Ζωσιμάδες» πριν από δύο εβδομάδες, με τους Περιστεριώτες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα μετά τα δύο γκολ που πέτυχαν στα Γιάννενα.

Ο Αργύρης Γιαννίδης σκοπεύει να φρεσκάρει τους Ηπειρώτες, αφού δεν συμπεριέλαβε κάποιους από τους βασικούς στην αποστολή. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει με τους Χουτεσιώτη, Σάλιακα, Πίρσμαν, Παντελάκη, Κάργα, Κάστρο, Λιάσο, Μπρένερ, Καρτάλη, Παμλίδη και Λέο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευτούν στον έπακρον το γεγονός πως έχουν σκοράρει (και μάλιστα δις) εκτός έδρας, πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στην αρχή που ενδεχομένως να επηρεάσει τον ΠΑΣ.

Ο Νταμίρ Κάνταντι σε ακόμη ένα ματς άφησε εκτός του Χριστοδουλόπουλο και τον Μασούσο για λόγους τακτικής, ενώ δεν μπήκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μαυρομμάτης και Μπουλάρι.

Ο Ατρόμητος αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μανδά, Γούτα, Στρούγγη, Τομάσεβιτς, Νάτσο, Σάλομον, Χαρίση, Ούμπιντες, Μουνίθ, Αγκάγεθ και Εντομβονγί.

Τα άλλα δύο ματς της ημέρας είναι το Ολυμπιακός-Παναιτωλικός και το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς να μένουν εκτός Κυπέλλου μόνο με… αυτοχειρία!

Το πρόγραμμα της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Τετάρτη (3/2)

15:00 Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (2-2)
17:15 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (3-0)
19:30 Λάρισα-ΠΑΟΚ (0-5)

Πέμπτη (4/2)

15:00 ΟΦΗ-Βόλος (0-2)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-Αρης (0-2)
19:30 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ (0-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x