Euroleague

ΜακΚίσικ: «Θέλουμε να κυριαρχήσουμε με τον Παναθηναϊκό»

Ξεκάθαρος με το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός στο σημερινό ματς (5/2, 21:00) απέναντι στους «πράσινους», ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Στην επιθυμία του Ολυμπιακού να κυριαρχήσει στο παρκέ, αλλά και στην ιδιαιτερότητα του ντέρμπι «αιωνίων», στάθηκε σε δηλώσεις του στα κανάλια novasports, ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε αναλυτικά:

Για το ματς με τους «πράσινους»: «Πρέπει να βγούμε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο και με διαφορετική πνευματική προσέγγιση απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να νικήσουμε αυτό το ματς γιατί είναι ντέρμπι και έχει διαφορετική σημασία. Μια νίκη θα μας βοηθήσει βαθμολογικά στην Ευρωλίγκα».

Για την αγωνιστική εικόνα-κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα. Όποιος και αν μπει στο παρκέ πρέπει να σεβαστείς το παιχνίδι του και ότι έχουν μια πιθανότητα να νικήσουν».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παρκέ αλλά και τον Νεμάνια Νέντοβιτς: «Το αγωνιστικό μας πλάνο είναι να βγούμε και να κυριαρχήσουμε, οπότε για να συμβεί αυτό πρέπει να είμαστε πιστοί σε ότι έχουμε δουλέψει. Όσον αφορά τον Νέντοβιτς, δεν θα ήθελα να αναφερθώ προσωπικά σε αυτόν γιατί έτσι θα είναι σαν να υποβαθμίζω τους υπόλοιπους παίκτες του Παναθηναϊκού».

Για την απουσία θεατών: «Σίγουρα δεν είναι το ίδιο χωρίς τους οπαδούς μας. Δεν θα πω πως είναι βαρετό γιατί είναι μπάσκετ, αλλά σίγουρα προτιμώ να βρίσκεται στο γήπεδο ο κόσμος. Μπορεί και σε κολεγιακό επίπεδο να είχαμε κάποια ντέρμπι, αλλά σαν το Ολυμπιακός Παναθηναϊκός δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x