Stoiximan Super League

Μπαρμπόσα: «Λογομαχήσαμε με τον Γκάμα, αλλά όλα ΟΚ-Αγαπώ την Ελλάδα»

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μίλησε για τον πολύτιμο βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός από τον Άρη (0-0), την έντασή του με τον Γκάμα, αλλά και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου εξτρέμ του Παναιτωλικού, Έλντερ Μπαρμπόσα, στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά το 0-0 με τον Άρη στο «Βικελίδης»:

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε αυτό. Κερδίσαμε τον ένα βαθμό και θέλουμε να παλέψουμε για τη συνέχεια. Δεν έχουμε μαζέψει πολλούς βαθμούς πρέπει να μαζέψουμε και άλλους».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Είναι δύσκολο, ειδικά όταν παίζεις και έχουν παγώσει τα χέρια, το πρόσωπο σου και τα πόδια σου. Ήταν δύσκολο και για τους δύο ποδοσφαιριστές».

Για την ένταση με τον Μπρούνο Γκάμα: «Μιλήσαμε με τον Γκάμα, τον γνωρίσω από το τις μικρές εθνικές από την Πορτογαλία. Μπορεί να λογομαχήσαμε λίγο , αλλά είναι όλα καλά».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Έχω περάσω εδώ μερικά χρόνια. Ελπίζω να περάσω μερικά ακόμα. Αγαπώ την Ελλάδα ελπίζω να γίνω μέρος της ιστορίας του Παναιτωλικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x