Super League 2

Εισβολή, επίθεση και διακοπή!

Απίστευτες σκηνές στα Γιάννενα. Το ντέρμπι κορυφής της Football League ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ βρισκόταν στο 45+1, όταν οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, που ανταπέδωσε. Ο θύτης «χάθηκε» μέσα στην εξέδρα και διέφυγε της σύλληψης υπό τη... διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας! Οι Ηπειρώτες προηγούνταν με 1-0 από το 24ο λεπτό. Δείτε το βίντεο!. Το ματς άρχισε ξανά μετά από διακοπή μίας ώρας

Απίστευτες σκηνές στα Γιάννενα. Το ντέρμπι κορυφής της Football League ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον ΟΦΗ βρισκόταν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη, που ανταπέδωσε. Ο θύτης «χάθηκε» μέσα στην εξέδρα και διέφυγε της σύλληψης υπό τη... διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας και με τη σύνδρομη κάποιων ανθρώπων ασφαλείας!

Ο διαιτητής Λαμπρόπουλος διέκοψε για δεύτερη φορά την αναμέτρηση κι έφυγε για τα αποδυτήριαΟ ΠΑΣ μέχρι εκείνο το λεπτό βρισκόταν μπροστά στο σκορ 1-0, με γκολ που πέτυχε στο 24ο λεπτό όταν το σουτ του Κυριάκου κόντραρε στον Μπούρμπο. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που διεκόπη το παιχνίδι καθώς λίγο πριν το γκολ των γηπεδούχων, οπαδοί βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Μετά από διακοπή μίας ώρας, το ματς άρχισε και πάλι, χωρίς τον Πολυχρόνη Βεζυρίδη που πήγε στο νοσοκομείο.


pas ofi 1-0 filathos mesa sto gipedo

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x