Stoiximan Super League

«Αν δεν υπάρχει ενότητα, δεν πάμε μπροστά»

Μήνυμα ενότητας, με αφορμή το επεισόδιο Χριστοδουλόπουλου-Πλεσί, έστειλε ο Σωτήρης Νίνης στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Έλληνας μέσος δεν παρέλειψε, μάλιστα, να διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ρότσα: «Μάχη μέχρι τέλους»

Μήνυμα ενότητας, με αφορμή το επεισόδιο Χριστοδουλόπουλου-Πλεσί, έστειλε ο Σωτήρης Νίνης στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερου παίκτη της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας μέσος δεν παρέλειψε, μάλιστα, να διαψεύσει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού. Ρότσα: «Μάχη μέχρι τέλους»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο χαφ του Παναθηναϊκού:

«Επιβράβευση είναι για την ομάδα, όχι για μένα. Εγώ πέτυχα το γκολ, αλλά θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος στην θέση μου και να έδινε την νίκη στην ομάδα. Το θετικό είναι ότι η ομάδα βρίσκει έναν ρυθμό και παίρνει θετικά αποτελέσματα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σίγουρα όταν πηγαίνει καλά η ομάδα είμαι κι εγώ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα είπε: «Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Κατά την προσωπική μου άποψη είναι πιο δύσκολος αντίπαλος και από τον Άρη. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών τόνισε: «Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από την πλευρά μας, γιατί τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν ήταν και πολύ καλά, αλλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες και να πάρουμε ακόμα κι έτσι τους τρεις πόντους».

Για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Είναι πολύ μακριά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τότε. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά, πάμε νίκη-νίκη και ό,τι βγει. Πάνω απ` όλα να έχουμε την υγεία μας, γιατί αν δεν έχεις υγεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Για την επίσκεψη στα ιδρύματα ανέφερε: «Χθες που πήγαμε στα δύο ιδρύματα, είδαμε πράγματα τα οποία μας έκαναν να σκεφτόμαστε διαφορετικά την ζωή και όλος ο κόσμος πιστεύω σκέφτεται έτσι. Πάνω απ` όλα είναι η υγεία και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και όσον αφορά τους στόχους μου, ταυτίζονται με την ομάδα».

Για τα δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ξένων ομάδων τόνισε: «Δεν δίνω καθόλου σημασία σε αυτά, είναι όλα ψέματα. Δεν υπάρχει κάτι το αληθινό σε όλα αυτά, δεν χρειάζεται καν να ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα».

Για την ενότητα της ομάδας και τα επεισόδια μεταξύ παικτών ανέφερε: «Αν δεν υπάρχει ενότητα και δεν είμαστε μία γροθιά, δεν θα πάμε και μπροστά. Πρέπει να βρούμε την ηρεμία στην ομάδα αυτή την στιγμή, να μην κοιτάμε τι γίνεται γύρω μας, γιατί δυστυχώς γίνονται πράγματα που δεν είναι ωραία και νομίζω ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχουμε και μόνο εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε μεταξύ μας».

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, που παρέδωσε το βραβείο, είπε: «Ο Σωτήρης είναι πολύ καλύτερος από τα προηγούμενα χρόνια, έχει ακόμα πολλά χρόνια μπροστά του για να παίξει μπάλα και να πάρει ακόμα πολλά βραβεία. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, έφτασε εκεί που έφτασε και είναι πλέον σε ένα πολύ ώριμο σημείο και απλά αυτό που του λείπει είναι η σταθερότητα. Η ομάδα παρουσιάζεται πολύ καλύτερη τώρα τελευταία. Θα θέλαμε όλοι μας αυτή η καλύτερη εικόνα που δείχνει η ομάδα να συνοδεύεται από πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, αλλά ελπίζω αυτό το πάθημα να γίνει μάθημα στο μέλλον, γιατί μπαίνουμε σε ένα καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της. Ό,τι έγινε, έγινε, από εδώ και πέρα θέλουν όλοι στήριξη, γιατί η μάχη είναι μέχρι τέλους και αυτή την στιγμή η ομάδα δείχνει βελτίωση και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο μέχρι τέλος».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x