Ελλάδα

Να μηδενιστεί ο Ολυμπιακός!

Η κόντρα του Γιάννη Ιωαννίδη με τον μπασκετικό Ολυμπιακό είχε κοπάσει, αλλά πλέον φούντωσε και πάλι. O πρώην προπονητής της ομάδας και νυν βουλευτής ζήτησε την πλήρη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «ερυθρόλευκων» και τον μηδενισμό τους σε κάθε παιχνίδι όσο δεν του καταβάλλονται τα οφειλόμενα.

Η κόντρα του Γιάννη Ιωαννίδη με τον μπασκετικό, Ολυμπιακό είχε κοπάσει, αλλά πλέον φούντωσε και πάλι. O πρώην προπονητής της ομάδας και νυν βουλευτής ζήτησε την πλήρη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «ερυθρόλευκων» και τον μηδενισμό τους σε κάθε παιχνίδι όσο δεν του καταβάλλονται τα οφειλόμενα.

Ο «Ξανθός» προσέφυγε στις 31-1-2011 στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέροντας ότι τα οφειλόμενα προς αυτόν είναι 2.350.000 ευρώ (μαζί με τους τόκους) από την καταγγελία της σύμβασης του με την πρώην ομάδα του για τις σεζόν 2000-01 και 2001-02 και όχι για δεδουλευμένα.

Η προσφυγή εκδικάστηκε τη Δευτέρα στην ΕΕΑ και απορρίφθηκε. Η Επιτροπή αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή παλαιότερη απόφασή της (2005) που είχε καταπέσει η εγγυητική για ποσό 300.000, με τον «Ξανθό» να εισπράττει τα 75.000, αλλά στη συνέχεια το θέμα να μπλοκάρει λόγω προσφυγής των «ερυθρόλευκων» σε αρμόδια δικαστήρια. Άρα, να καταπέσει η φετινή εγγυητική επιστολή για ποσό 225.000.

Ο Ιωαννίδης είχε μεν δικαιωθεί το 2002 και το 2003 από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΟΚ, αλλά η υπόθεση εκκρεμεί στα πολιτικά δικαστήρια τα οποία και οι Πειραιώτες θεωρούν ως αρμόδια.

Πηγή: superbasket.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x