Γερμανία

Αποσύρθηκε ο θηλυκός Μίλερ

Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε την Παρασκευή, συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η Μπεργκίτ Πριντς. Η Γερμανίδα επιθετικός, η οποία έχει το προσωνύμιο «θηλυκός Μίλερ» λόγω της ικανότητάς της στο σκοράρισμα, είχε ήδη σταματήσει από την εθνική ομάδα της χώρας της ύστερα από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Την απόφασή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ανακοίνωσε την Παρασκευή, συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η Μπεργκίτ Πριντς.

Η Γερμανίδα επιθετικός, η οποία έχει το προσωνύμιο «θηλυκός Μίλερ» λόγω της ικανότητάς της στο σκοράρισμα, είχε ήδη σταματήσει από την εθνική ομάδα της χώρας της ύστερα από το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.

Το παλμαρέ της 33χρονης φορ συμπεριλαμβάνει δύο Μουντιάλ και πέντε Ευρωπαϊκά, ενώ αποτελεί σύμβολο για όλες τις αθλήτριες στο ποδόσφαιρο ανά τον κόσμο έχοντας συμπληρώσει 214 συμμετοχές με τη Γερμανία. Κάτοχος του βραβείου της καλύτερης αθλήτριας τις χρονιές 2003, 2004 και 2005 και της πρώτης σκόρερ σε Μουντιάλ, μαζί με τη Μάρτα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x