Ελλάδα

Μπατής: «Είχαμε πολύ άγχος»

Στο γεγονός πως οι δύο νίκες του Αμαρουσίου δεν του έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στάθηκε ο Μάριος Μπατής μετά την επικράτηση επί του Άρη στον Άγιο Θωμά.

Ο Μάριος Μπατής τόνισε πως το Μαρούσι δέχτηκε πολλούς πόντους από τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο και ζήτησε να κοιτάξουν απλά το επόμενο ματς.

Αναλυτικά: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα, παρά μόνο δύο νίκες για τον σκοπό μας. Είχαμε πολύ άγχος στην αρχή. Δεχτήκαμε 27 πόντους στην πρώτη περίοδο και μόνο 41 πόντους στο υπόλοιπο παιχνίδι».

Για να καταλήξει: «Δεν μπορούμε να κοιτάμε πολύ μπροστά. Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Τακτικά, είμαστε στο ίδιο πλάνο με τον προηγούμενο προπονητή. Όλοι έχουν βάλει το λιθαράκι τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x