Με χιουμοριστικό, αλλά σαφώς αιχμηρό τόνο, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ σχολίασε τα διαιτητικά λάθη, που καταγγέλλει ότι έγιναν εις βάρος της ομάδας χάντμπολ στον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη. Η Ένωση, θυμίζουμε, ισοφάρισε σε 2-2 και το πρωτάθλημα θα κριθεί την Παρασκευή στο κεκλεισμένων των θυρών «Κασιμάτης».
Μέσω ανάρτησης στα social media, η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο από χαρακτηριστική φάση, στην οποία ο Παπαβασίλης φαίνεται να τραβά εμφανώς τη φανέλα του Βλαστού, χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει καμία αντίδραση από τους διαιτητές.
Η ανάρτηση συνοδεύτηκε από τη φράση «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, μπορεί και όχι», παραπέμποντας με σαρκασμό στην ανοχή που -κατά την ΑΕΚ- επιδεικνύεται σε τέτοιες φάσεις.
Διαβάστε Επίσης
Αλλάζει ξενοδοχείο το Μεξικό του Πινέδα, εξαιτίας του χάους που επικρατεί στο Λος Άντζελες Γκολ, τούμπα και αποθέωση: Ο Πινέδα έκανε τη διαφορά για το Μεξικό! Απέκρουσε πέναλτι στην αναμέτρηση της Αλβανίας με τη Λετονία ο Στρακόσα! Η ημέρα και η ώρα του Game 5 ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την Handball PremierΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.