Stoiximan Super League

Χωρίς τέσσερις κόντρα στον Άρη η Κηφισιά

Με τέσσερις απουσίες θα αντιμετωπίσει η Κηφισιά αύριο (20/09) τον Άρη, καθώς Πέτκοφ, Σόουζα, Ρουκουνάκης και Αμανί έμειναν εκτός της 24μελούς αποστολής.

Με προβλήματα κατεβαίνει η Κηφισιά στην αναμέτρηση με τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, μέχρι να λυθεί οριστικά το γηπεδικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, εκτός των πλάνων του Σεμπάστιαν Λέτο έμειναν ο Άλεξ Πέτκοφ που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ο Ζέρσον Σόουζα που ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στον ώμο, ο Κωνσταντίνος Ρουκουνάκης, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των βορείων προαστίων, ο Λαζάρ Αμανί.

Αντιθέτως, στην 24μελή αποστολή της Κηφισιάς βρίσκονται οι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x