Τεχνολογία

Πόλεμος σε εξέλιξη στο internet!

Μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις hacker στην ιστορία του διαδικτύου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα Hacker, anonymous, με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, προειδοποίησε για αντίποινα αμέσως μετά το κλείσιμο από το FBI του Megaupload, ενός από τα μεγαλύτερα site για ανταλλαγή αρχείων. Έτσι και έγινε. Οι anonymous επιτέθηκαν πρώτα στο site του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το έριξαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Μία από τις μεγαλύτερες επιθέσεις hacker στην ιστορία του διαδικτύου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα Hacker, anonymous, με χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, προειδοποίησε για αντίποινα αμέσως μετά το κλείσιμο από το FBI του Megaupload, ενός από τα μεγαλύτερα site για ανταλλαγή αρχείων.

Έτσι και έγινε. Οι anonymous επιτέθηκαν πρώτα στο site του υπουργείου δικαιοσύνης των ΗΠΑ και το έριξαν με συνοπτικές διαδικασίες.




Στη συνέχεια στόχευσαν τις ιστοσελίδες μεγάλων δισκογραφικών εταιριών, με επιτυχία, και όπως δηλώνουν μέσω twitter επόμενος στόχος τους είναι το ίδιο το FBI αλλά και η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου.

Update 02:45: Οι anonymous έριξαν τη σελίδα του FBI.

Όλα αυτά σε συνέχεια των διαμαρτυριών που έχουν ξεσπάσει για τα δύο νομοσχέδια που αναμένεται να ψηφιστούν από το αμερικανικό κογκρέσο και θέτουν αυστηρότατους όρους για την τήρηση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στην ιντερνετική επίθεση συμμετέχουν, επιβεβαιωμένα, 5.635 άτομα!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x