Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στην Καλαμάτα, όπου άγνωστοι ανατίναξαν τον φούρνο του Πέτρου Κωνσταντινέα τα ξημερώματα της Πέμπτης. Το αρτοποιείο του διαιτητή καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές υπήρξαν και στα διπλανά καταστήματα και σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά. Από θαύμα γλίτωσε ο ίδιος.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 01:20 τα ξημερώματα στον φούρνο που διατηρεί στην Καλαμάτα ο διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα αφού συνηθίζει να πηγαίνει στην δουλειά του γύρω στη 01:00 και έτυχε να καθυστερήσει να πάει.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Μεσσηνίας. Η Ασφάλεια Καλαμάτας ανέλαβε την διαλεύκανση της υπόθεσης καταγράφοντας τις υλικές ζημιές.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση Ξάνθη-Ολυμπιακός, άγνωστοι είχαν σπάσει τη τζαμαρία του φούρνου του Πέτρου Κωνσταντινέα, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα, είχαν βάψει το κατάστημα με κόκκινο σπρέι, μετά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube