Όσοι σας είπαν ότι το ντέρμπι Μπαρσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται την Κυριακή, προσπαθούν να σας κοροιδέψουν. Το μεγάλο ματς θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, με τη συνεργασία της Penya Barcelonista d' Atenes, της ιστοσελίδας www.blaugrana.gr και της Λέσχης Φίλων Ρεάλ Μαδρίτης "Χαράλαμπος Τσιριμονάκης".

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ, στο DRAGAU SOCCER CLUB της Καισαριανής, εκεί όπου λειτουργεί η ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου Μικρασιατικός Πανιώνιος Καισαριανής. Η παραχώρηση του γηπέδου είναι μια προσφορά του προέδρου του συλλόγου, κυρίου Ηλία Μιχαηλίδη.

Σκοπός όσων συμμετέχουν στο δικό μας ντέρμπι είναι καταστεί σαφές ότι στο ποδόσφαιρο είμαστε αντίπαλοι για όσο διαρκεί ένας αγώνας και όχι εχθροί. Η καφρίλα, ο χουλιγκανισμός και τα υπόλοιπα νοσηρά φαινόμενα στα οποία συχνά γινόμαστε μάρτυρες, είναι έξω από το δικό μας τρόπο σκέψης.

Όσοι φίλοι της Μπαρσελόνα θέλετε να συμμετέχετε, φορέστε αθλητική περιβολή, μια φανέλα της Μπάρσα (ανεξαρτήτως χρονιάς) και σας περιμένουμε στο πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής.

www.barcelonistas.gr