Ελλάδα

Φαβορί για ΠΑΟ ο Βεργίνης

Ένας… παλιόφιλος, ο Δημήτρης Βεργίνης, φαίνεται πως απέκτησε προβάδισμα για να συμπληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ζητήσει την προσθήκη ενός ακόμη γκαρντ, εξέτασε την περίπτωση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, αλλά φαίνεται πως καταλήγει στον 25χρονο άσο, που φόρεσε τη φανέλα των «πράσινων» τη διετία 2008-2010. Το βάρος σε Λάσμα και Άρμστρονγκ από Πεδουλάκη.

Ένας… παλιόφιλος, ο Δημήτρης Βεργίνης, φαίνεται πως απέκτησε προβάδισμα για να συμπληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ζητήσει την προσθήκη ενός ακόμη γκαρντ, εξέτασε την περίπτωση του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, αλλά φαίνεται πως καταλήγει στον 25χρονο άσο, που φόρεσε τη φανέλα των «πράσινων» τη διετία 2008-2010.

Ο Βεργίνης (1,92μ.) αγωνίστηκε την τελευταία διετία στον Άρη έχοντας αρχικά έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά πλέον είναι 100% υγιής. Την περασμένη περίοδο είχε 7,1 πόντους (77% βολές, 42% δίποντα, 35% τρίποντα), 1,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο, ενώ στα play offs παρουσίασε κατακόρυφη άνοδο έχοντας 13,5 πόντους (100% βολές, 45% δίποντα, 22% τρίποντα), 4,5 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 27,5 λεπτά ανά αγώνα.

Το καλοκαίρι συμμετείχε στην προετοιμασία της Μπιλμπάο παίζοντας μάλιστα και σε αρκετά φιλικά υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη και με συμπαίκτες τους Νίκο Ζήση και Κώστα Βασιλειάδη, ωστόσο δεν υπέγραψε συμβόλαιο και είναι ελεύθερος.

Προσαρμογή των ψηλών

Ημέρα ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που από τη Δευτέρα αρχίζουν με εντατικούς ρυθμούς προετοιμασία για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, την ερχόμενη Παρασκευή απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ρίξει το βάρος στην προσαρμογή των ψηλών, αφενός μεν του Στέφαν Λάσμε που έφτασε την Παρασκευή και γυμνάστηκε χθες σε χαλαρούς ρυθμούς, αφετέρου δε του Χίλτον Άρμστρονγκ, ο οποίος δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στα συστήματα της ομάδας. Σε ό,τι αφορά στον Ντέργουιν Κίτσεν, έχει ανεβάσει ρυθμούς προπόνησης μετά το πρόβλημα στο γόνατο, αλλά η συμμετοχή του στο προσεχές ματς θα κριθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x