Παράξενα

Βρε τι βρίσκεις στο γήπεδο! (video)

Στα ελληνικά γήπεδα οι παίκτες έχουν συνηθίσει να βρίσκουν… περίεργα αντικείμενα. Μερικά εξ αυτών; Αλατοπιπεριέρες, ποτήρια, μπουκάλια, μπαταρίες, κινητά, καπνογόνα, καθίσματα, πρόκες και ό,τι άλλο μπορεί να αποφασίσουν να εκσφενδονίσουν οι οπαδοί. Σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις Η.Π.Α., το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το να συμβεί αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο… Όχι όμως απίθανο.

Στα ελληνικά γήπεδα οι παίκτες έχουν συνηθίσει να βρίσκουν… περίεργα αντικείμενα.

Μερικά εξ αυτών; Αλατοπιπεριέρες, ποτήρια, μπουκάλια, μπαταρίες, κινητά, καπνογόνα, καθίσματα, πρόκες και ό,τι άλλο μπορεί να αποφασίσουν να εκσφενδονίσουν οι οπαδοί.

Σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στις Η.Π.Α., το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το να συμβεί αυτό είναι τουλάχιστον περίεργο… Όχι όμως απίθανο.

Δεν ξέρουμε αν το εύρημα του Νταϊρέλ Ρόμπερτς «φυτεύτηκε» από κάποιον οπαδό ή το ξέχασε πιθανότατα κάποιος από τους κηπουρούς του γηπέδου… Πάντως ο ρισίβερ των Virginia Tech την ώρα που ετοιμαζόταν να πάρει τη θέση του στον αγώνα κόντρα στη North Carolina ανακάλυψε… ένα ψαλίδι!

Ο Ρόμπερτς άρχισε τις χειρονομίες προς τους αρμόδιους με το χέρι του. Οι διαιτητές διέκοψαν το ματς και επέτρεψαν στον αθλητή να τους δώσει το επικίνδυνο αντικείμενο που είχε εντοπίσει στον αγωνιστικό χώρο…

Δείτε το video

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x