Stoiximan Super League

«Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πλατανιά (3/11, 17:15) ο Στέλιος Ηλιάδης. Ο μέσος των Φαιάκων τόνισε πως πηγαίνουν στην Κρήτη με πολύ καλή ψυχολογία, θέλοντας να διευρύνουν το αήττητο σερί των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στην οποία η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πλατανιά (3/11, 17:15) ο Στέλιος Ηλιάδης.

Ο μέσος των Φαιάκων τόνισε πως πηγαίνουν στην Κρήτη με πολύ καλή ψυχολογία, θέλοντας να διευρύνουν το αήττητο σερί των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά:
«Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ειδικότερα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός».

Για την κατάσταση της ομάδας του:
«Εμείς δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας. Αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο και όχι με λόγια».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Ξέρουμε ότι θα παίξουμε με δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν μας φοβίζει. Θα κοιτάξουμε το ματς του Σαββάτου να πάρουμε τους 3 βαθμούς ή τουλάχιστον να μην χάσουμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη και πιστεύω ότι στην έδρα μας με τον Παναθηναϊκό μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x