Ο Αστέρας Τρίπολης έχει το απόλυτο στην έδρα του (6Χ6) και δεν θέλει να αφήσει τον Άρη να του χαλάσει το σερί.

«Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια αρχή. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που και ιστορία έχει και μια ομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα», τόνισε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης για το αυριανό παιχνίδι με τους «κίτρινους».


Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

«Δεν θα πρέπει να σταθούμε στο σερί (έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Τρίπολη), δεν πρέπει να χαλαρώνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι μια καινούρια αρχή. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που και ιστορία έχει και μια ομάδα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με πολύ σοβαρότητα. Θα είναι ένα ματς πολύ δυνατό, με πολύ πάθος και εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα χαρακτηριστικά μας στο γήπεδο, την ταχύτητα, το συνδυαστικό παιχνίδι, την ομαδικότητα πάνω από όλα, για να μπορέσουμε να ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Για τις πολλές απουσίες: «Το πρόβλημα έχει να κάνει με τη συνοχή. Αυτή η ομάδα είχε παίκτες που έπαιζαν μαζί αρκετό καιρό. Τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους παίκτες είναι σε καλή κατάσταση. Οι απουσίες μπορεί να επιφέρουν ένα πρόβλημα στη συνοχή. Ευκαιρία τους είναι να δείξουν ότι μπορούν και για την ομάδα να δικαιωθεί για τις επιλογές της. Η συνοχή έχει να κάνει μέσα στο παιχνίδι με την ψυχραιμία, την αυτοπεποίθηση. Τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν δουλεύουν και προπονούνται πάνω σε ένα πλαίσιο».

Για το πέρασμά του από τον αυριανό αντίπαλο: «Ο Άρης είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή που είχα εγώ. Αισθάνομαι χαρά που θα ξαναδώ τον Άρη. Με συνδέουν καλές αναμνήσεις. Είχα δύο ήττες σε 12 αγώνες, είχα δεθεί με τον κόσμο, αισθάνθηκα όμορφα. Θα το δούμε με καλά συναισθήματα το παιχνίδι. Ούτε ο Αστέρας με τον Άρη έχει διαφορές. Μας χωρίζουν μόνο 90 λεπτά».

Για την πρόσληψη του Λούκας Αλκαράθ από τον Άρη: «Όσο κι αν θέλουμε να λέμε ότι ένας προπονητής φέρνει νέα ψυχολογία, υπάρχει από την άλλη πλευρά το μειονέκτημα στο ότι πιθανώς δεν θα γνωρίζει τα χαρακτηριστικά των παικτών του. Μπορούν να τον βοηθήσουν τα άλλα μέλη του τεχνικού τιμ για αυτά. Μπορεί να δώσει έναν ψυχισμό, αλλά ενδεχομένως δεν γνωρίζει τόσο καλά τα χαρακτηριστικά των παιδιών».

Για τα δυνατά στοιχεία των «κίτρινων»: «Ο Άρης είναι ιστορική και μεγάλη ομάδα. Αντιμετωπίζουμε συνολικά τον Άρη και όχι κάποιον ποδοσφαιριστή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ