Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sport-fm.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης από το sport-fm.gr

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Από το «διπλό» στην Κέρκυρα προέρχεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στην Σούπερ Λίγκα. Στο κλείσιμο του α’ γύρου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και θέλει να κάνει… φινάλε για το 2012 με θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Ηπειρωτών. Αντιθέτως, μετά από 2,5 μήνες επανέρχεται ο Γιώργος Ντάσιος στην αποστολή. Εκτός πλάνων βρίσκονται μόνο οι τιμωρημένοι Πάντος και Λίλα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φεγκρούς, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Οικονόμου, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς.

Η 18μελής αποστολή: Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς, Κεϊτά, Βίλα, Αυγενικού, Γεωργίου, Γιάκος, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Νικλητσιώτης, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ταμπάσης, Ντάσιος, Μπέριος.

ΠΑΟΚ:

Ό,τι και να γίνει στους «Ζωσιμάδες», ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου και από τον δεύτερο που θα είναι ενισχυμένος με τον Κώστα Κατσουράνη και όποιους άλλους παίκτες αποκτηθούν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα ξεκινήσει μια νέα… εποχή με πιο έντονη την «σφραγίδα» του Ιβάν Σαββίδη.

Για το παιχνίδι των Ιωαννίνων, ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να παρατάξει ξανά (όπως και στο Κύπελλο) τον «Δικέφαλο του Βορρά» με σύστημα 4-3-3.

Με τερματοφύλακα τον Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα τον Λίνο (ενοχλήσεις στο γόνατο ο Σταφυλίδης), δεξιά τον Αποστολόπουλο (τραυματίες οι Έτο, Κωνσταντινίδης) και στόπερ δυο εκ των Βιβιάν, Κουμάλο, Ιντζίδη. Στη μεσαία γραμμή «κόφτης» θα είναι ο Κάτσε, αριστερά ο Λάζαρ, δεξιά ο Φωτάκης, ενώ η επιθετική τριπλέτα από τους Λόρενς (αριστερά), Σαλπιγγίδη (δεξιά) και Αθανασιάδη (κορυφή).

Η 20μελής αποστολή: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Γιάννου, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Κάτσε, Κουμάλο, Λάζαρ, Λόρενς, Ρομπέρ, Χακόμπο, Βιβιάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x