Γενικά

Συνέδριο Parkour στην Αθήνα!

Η ομάδα «Athens Parkour Classes» και η Αθηναϊκή Parkour κοινότητα, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Parkour στην Αθήνα, σε συνεργασία με την ομάδα Parkour Generations (Αγγλία).

Η ομάδα «Athens Parkour Classes» και η Αθηναϊκή Parkour κοινότητα, διοργανώνουν το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Parkour στην Αθήνα, σε συνεργασία με την ομάδα Parkour Generations (Αγγλία), η οποία δραστηριοποιείται στη διδασκαλία και προώθηση του Parkour σε όλο τον κόσμο. (Ευρώπη, Ασία, Αμερική).

Στις 9 & 10 Μαρτίου 2013, δύο καταξιωμένοι και έμπειροι εκπαιδευτές από την Αγγλία, θα επισκεφτούν τη χώρα μας για πρώτη φορά, ώστε να μεταδώσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, στους νέους που ασχολούνται με το νέο αυτό άθλημα, αλλά και σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν.

Η πρώτη μέρα (9/3) θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ενόργανης γυμναστικής του Πανιωνίου (Νέα Σμύρνη), ενώ τη δεύτερη μέρα (10/3) θα βρεθούν στο Πάρκο γύρω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ - Φάληρο ) για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο, στο φυσικό περιβάλλον του Parkour.

Το Parkour είναι ένα νέο σχετικά άθλημα, το οποίο έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στην Ελλάδα με γρήγορους ρυθμούς και αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει περισσότερο γνωστό και να ξεκινήσουν κάποια νέα παιδιά που το θέλουν με ασφάλεια, μαθαίνοντας από ειδικούς του αθλήματος. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτως εμπειρίας, από 14 μέχρι 92! χρονών και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία και για όποιον ή όποια σκέφτεται να ξεκινήσει και δεν το έχει κάνει ακόμα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τουλάχιστον 3 γκρουπ ανάλογα με το επίπεδο του καθενός (πρωτάρηδες, αρχάριους και προχωρημένους) και αναλόγως θα διδάσκονται και θα εξασκούνται σε κατάλληλες τεχνικές.

Θα δίνεται η ευκαιρία εκτός από το να διδαχτούν και να εξασκηθούν σε τεχνικές του Parkour, να μάθουν και τρόπους εκγύμνασης και ενδυνάμωσης που ωφελούν στο Parkour, να πάρουμε ιδέες σχετικά με το πως θα πρέπει να ξεκινούν τη προπόνηση και να προετοιμάζουν το σώμα (ζέσταμα) αλλά και να τελειώνουν τη προπόνηση (αποθεραπεία).

Κάθε μέρα θα διαρκέσει περίπου 5 με 6 ώρες, με μία ώρα διάλειμμα. Το Σάββατο πριν ξεκινήσει το workshop, στις 12:00μ. θα προηγηθεί μία συνάντηση όπου θα γίνει συζήτηση για τα πάντα περί Parkour, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τους καλεσμένους εκπαιδευτές και να μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους από τα χρόνια που ασχολούνται με το Parkour.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, και το κόστος συμμετοχής είναι: €15 ανά ημέρα ή €25 το διήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε τον Παναγιώτη Αλμανλή στο 6979148277

http://www.facebook.com/events/217713391699453/

http://www.facebook.com/ATHENSPARKOURCLASSES

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x